Moto Fest Banja Luka 2022 – Zabava za ljubitelje dvotočkaša

Ako ste strastveni ljubitelji dvotočkaša ili član moto kluba, Moto Fest je odlična manifestacija za vas!

Ovogodišnje peto izdanje „Moto Fest Banja Luka 2022“, po prvi put na banjalučkoj tvrđavi Kastel biće održano u trajanju od 3 dana. Datumi 27/28/29. maj rezervisani su za brojne sadržaje i odličan program, koji će i ove godine u Banja Luku privući sve ljubitelje dvotočkaša iz zemlje, regije, ali i šire.

Svi posjetioci biće u prilici da uživaju u raznovrsnim sadržajima dnevnog i večernjeg programa. Tu je „moto market“ koji će osim izložbenog biti i prodajnog karaktera. U ponudi će se naći različiti moto brendovi i proizvođači moto opreme, stunt vožnje, bajkerske igre, humanitarna tombola, te moto defile koji je postao jedan od najprepoznatljivijih sadržaja na banjalučkom Moto Festu, sa kojeg u svijet odlaze najljepše fotografije.

Osim toga u ponudi će se naći i panoramska vožnja za bajkere koji žele da upoznaju Banja Luku i okolinu.

Bogat muzički program

Ono što najviše raduje ne samo bajkere već i ljubitelje dobrog zvuka, svakako je muzički program. Ove godine će se okupiti fantastični bendovi i izvođači, koji će se tokom tri dana pobrinuti za sjanu atmosferu.

Na Moto Festu, Banja Luka 2022 nastupaju: Hladno pivo / Goblini / Brkovi / Ritam nereda / Orthodox Celts / Psihomodo Pop / Atheist Rap / Sunshine / Mortal Kombat .

Kao i svake godine ulaz za sve bajkere je besplatan!

Smještaj

Brojni bajkeri, koji dolaze na ovaj festival, borave u hotelu Palas.

Rezervišite na vrijeme vaše mjesto u našem hotelu.

 

Vrijeme održavanja: 27 – 29. maj 2022.

Vrijeme trajanja: tri dana

Mjesto održavanja: Tvrđava Kastel

Organizator: Moto klub „Stršljen“

Kontakt: Moto klub „Stršljen“